Αποστειρωτής UV-C & Ασύρματος φορτιστής

List price: 12,00
9,00
You save: €3,00 (25%)
Χαμηλότερη τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: €9,00
In stock
+

Αποστειρωτής UV-C & Ασύρματος φορτιστής

Τα επικίνδυνα μικρόβια και ιοί υπάρχουν παντού. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!

Με τον αποστειρωτή UV-C απολυμαίνετε το 99.9 των μικροβίων και των ιών!

Επικίνδυνα μικρόβια και ιοί είναι υπεύθυνα για διάφορες ασθένειες.

Είναι ασύρματος φορτιστής  ΚΑΙ με την προσθήκη λίγων σταγόνων αρώματος μπορεί να αρωματίσει τα αντικείμενα που απολυμαίνονται.

Η απολύμανση διαρκεί 5 λεπτά!

Το προϊόν είναι μικρό και ελαφρύ, κατάλληλο για φορητή χρήση από το σπίτι στο γραφείο και αντίστροφα αλλά και στα ταξίδια.          

Μέσα σε λίγα λεπτά εξοντώνει μικρόβια όπως:

  • Ιός της γρίπης
  • Κορωνοϊός
  • Κολοβακτηρίδιο
  • Κάντιντα
  • Σταφυλόκοκκος

Εξασφαλίζει το μέγιστο βαθμό υγιεινής για εσάς, τους πελάτες σας, τους φίλους και την οικογένειά σας. Κατάλληλος για χώρους αισθητικής, κομμωτήρια,  στούντιο μανικιούρ-πεντικιούρ και ιατρικά γραφεία.

Λόγω των μεγάλων εσωτερικών διαστάσεων (M:18cm, Π:10cm, Y:4cm), μπορείτε να αποστειρώνετε ηλεκτρονικές συσκευές όπως το κινητό σας τηλέφωνο ως και 6.5” & τη θήκη του, αλλά και για MP3 / MP4 / MP5, ακουστικά Βluetooth, ωτοασπίδες, χάρτινες ή πάνινες μάσκες, γυαλιά, ακουστικά, χρυσά και ασημένια κοσμήματα, ρολόγια, καλλυντικά, ιατρικά ή μικρά εργαλεία κ.λ.π.

Η υπεριώδης ακτινοβολία UV-C σε μόνο μερικά λεπτά απολυμαίνει από μικροοργανισμούς και αποστειρώνει τα παραπάνω αλλά και άλλα αντικείμενα και στα δύσκολα σημεία καθαρισμού τους με άλλους τρόπους σε συνδυασμό με την λειτουργία του όζοντος.

Έχουν γίνει ήδη μελέτες ότι η UV-C ακτινοβολία εξοντώνει πολλούς ιούς και κορωνοϊούς (SARS & MERS), αλλά όχι ακόμα για τον Covid-19.

Προστατεύει μικρά παιδιά και ηλικιωμένους στο σπίτι  και γενικότερα αυτούς που θέλουν να προστατευτούν από παθογόνους μικροοργανισμούς που προκαλούν πολλές εποχιακές ασθένειες όπως οι παραπάνω αναφερόμενες ασθένειες.

Το προϊόν αυτό χρησιμοποιεί δύο τρόπους απολύμανσης. Το υπεριώδες φως και το όζον της συσκευής μπορεί γρήγορα να σκοτώσει μια ποικιλία μικροοργανισμών και βακτηρίων, οι οποίοι είναι εύκολο να προκαλέσουν πολλές ασθένειες.

Το προϊόν είναι μικρό και ελαφρύ, κατάλληλο για φορητή χρήση από το σπίτι στο γραφείο και αντίστροφα αλλά και στα ταξίδια.

Τροφοδοσία με τάση 5V για μεγαλύτερη ασφάλεια του προϊόντος.

Μπορείτε να προσθέσετε μεριές σταγόνες άρωμα ώστε να αρωματιστεί το κινητό τηλέφωνο ή τα άλλα αντικείμενα.

Υπάρχει γεννήτρια ανιόντων που μπορεί να βοηθήσει στον καθαρισμό του αέρα ενός μικρού χώρου και ταυτόχρονα με την απελευθέρωση ανιόντων, να καθαρίσει φορμαλδεΰδη και άλλες πηγές ρύπανσης.

No posts found

Write a review

Similar Products Similar Products