Αγωνιστικά Μπουζοκαλώδια 5-STAR 10mm

100,00
In stock
+

 Αγωνιστικά Μπουζοκαλώδια 5-STAR 10mm

Βελτιωτικά μπουζοκαλώδια 10mm 5-STAR

Aύξηση ροπής και ιπποδύναμης, 100 Ohm το μέτρο ωμική αντίσταση, εργοστασιακά από 3.000-10.000 Ohm το μέτρo!!!    Μεγάλη διαφορά σπινθήρα με αποτέλεσμα την καλύτερη καύση.

ΔΩΡΟ Ειδικά κλιψάκια μπουζοκαλωδίων από αλουμίνιο (3 τεμάχια) : https://www.autopro.gr/product-33095.html με την αγορά των μπουζοκαλωδίων μας! Μόνο για τα πρώτα 100 σετ!

(5 Ni-Cr wire cores, Silicone insulation, Aramid fiberglass Inner braid, Kevlar brade, Silicone Jacket).  Μπλεντάζ fiberglass, Kevlar και aramid σιλικόνη.  5 συρμάτινοι πυρήνες με ξεχωριστή περιέλιξη ο καθένας που λειτουργούν σαν πηνίο.

Τα μπουζοκαλώδια έχουν εγγύηση εφ’ όρου ζωής του αυτοκινήτου (το καλώδιο).

Αν χρειάζεται αλλαγή κάποιο εξάρτημα για κάποιο λόγο, επισκευάζεται ΔΩΡΕΑΝ άμεσα και πληρώνετε μόνο το εξάρτημα!                      Χρέωση εξαρτήματων από 2-4 ευρώ ανάλογα το εξάρτημα. Οι 16βαλβιδες πιπες (3 μερη 9e). ! Υπάρχουν όλα τα εξαρτήματα στο κατάστημα ώστε να επισκευάζεται αμεσα οποιαδήποτε ζημιά των δικών μας καλωδίων!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Τα ίδια εξαρτήματα για μπουζοκαλώδια άλλων εταιριών είναι από 3-15 ευρώ το ένα!!!

Έλεγχος μπουζοκαλωδίων:  https://www.autopro.gr/product-32892.html 

Τα αγωνιστικά μπουζοκαλώδια 5-STAR, είναι σχεδιασμένα για αγωνιστική χρήση και όχι μόνο!

Χρησιμοπούνται εδω και πολλά χρόνια και σε αυτοκίνητα δρόμου με πολύ καλά αποτελέσματα!

Λειτουργούν σε ακραίες συνθήκες από -60°C/+250°C και ικανά να μεταφέρουν ρεύμα έως και 90.000 Volt!!!

* Είμαστε η μόνη εταιρεία που έχει πλήθος εξαρτημάτων και έχει την δυνατότητα να κατασκευάσει καλώδια για τα περισσότερα αυτοκίνητα παλιά ή καινούργια!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

* Καλύτερη επιτάχυνση

* Αύξηση ιπποδύναμης και ροπής από 2-5%

* Αύξηση τελικής ταχύτητας

* Ευκολότερη εκκίνηση κινητήρα

* Ακριβής χρόνος ανάφλεξης

* Μείωση κατανάλωσης-Αύξηση χιλιομετρικής απόστασης

* Μέγιστη μεταφορά ρεύματος στα μπουζί

* -60°C/+250°C

* Μείωση καυσαερίων

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

  1. Μπορεί ο δυνατός σπινθήρας να κάνει τρύπα στα πιστόνια?

   Ποτέ κανένας σπινθήρας δεν είναι τόσο δυνατός για να συμβεί αυτό. Ολη η θερμική ενέργεια από τον σπινθήρα απορροφάται από το μίγμα αέρα-βενζίνης) όταν αρχίζει η καύση. Η θερμική ενέργεια που προέρχεται από την καύση, μετατρέπεται σε κινητική ενέργεια (κίνηση πιστονιού). Επειδή τα μπουζοκαλώδια 10mm 5-STAR δημιουργούν συνθήκες καλύτερης καύσης δημιουργούν επί πλέον κινητική ενέργεια.

   AN έχετε προσέξει υπάρχουν πολλαπλασιαστές όπως MSD και άλλες Αμερικάνικες εταιρείες που παράγουν και 40.000+ Volt! Αν τα μπουζοκαλώδιά γενικά κάνανε τρύπες στα πιστόνια, τότε οι πολλαπλασιαστές αυτοί θα κάνανε τρύπες στην... άσφαλτο!  Οι τρύπες στα πιστόνια δημιουργούνται συνήθως από κακή ρύθμιση γενικά, ή κακής ρύθμισης του pre-ignition (Προπορεία αναφλεξης, προανάφλεξης ή ΑΒΑΝΣ) που για "κάποιους" λόγους αποφασίζουν οι μηχανικοί.    

  1. Πως βοηθάει ο δυνατότερος σπινθήρας στην αύξηση της ροπής και της υποδύναμης?

   Δημιουργεί συνθήκες καλύτερης καύσης, βοηθώντας τη διάδοση ταχύτητας της ανάφλεξης του μείγματος και την αύξηση της κινητικής ενέργειας του πιστονιού.

  1. Μπορεί ο δυνατότερος σπινθήρας να λειώσει τα μπουζί?

   ΟΧΙ. Ολη η θερμική ενέργεια από τον δυνατότερο σπινθήρα απορροφάται από την διάδοση της έκρηξης στο μείγμα και η διάρκεια 4/εκκατομυριοστά του δεπτερολέπτου είναι πολύ μικρή για να λειώσει ένα μπουζί ή ακόμα και να το φθείρει. Εχει αναφερθεί ότι πολλοί συνηθίζουν να αλλάζουν τα μπουζί λίγο γρηγορότερα από το ότι συνιστά ο κατασκευαστής. ΑΝ υπάρχει ο παραμικρός φόβος μπορείτε και σεις να κάνετε το ίδιο.

  1. Γιατί χρειάζομαι δυνατότερο σπινθήρα? Το εργοστάσιο δεν έχει προβλέψει τα πάντα?

   ΔΕΝ χρειάζεστε δυνατότερο σπινθήρα, όπως ΔΕΝ χρειάζεστε ελεύθερο φίλτρο, φιλτροχοάνη, ελευθερη εξάτμιση ή καταλύτη, ή ακόμα και μετατροπή σε TURBO και άλλων βελτιώσεων ΚΑΙ ΑΝ η απόδοση του κινητήρα σας, σας ικανοποιεί!

ΑΝ όμως θέλετε κάποια αύξηση των επιδώσεων του κινητήρα, τότε χρειάζονται κάποιες μετατροπές και βελτιώσεις ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτει κάποιος. Ο ισχυρότερος σπινθήρας είναι Απαραίτητος σε τούρμπο ή κομπρεσεράτους κινητήρες αλλά και αυτοκίνητα που κινούνται με υγραέριο!!! Επίσης ένα εργοστάσιο θέλει να πουλάει αναλώσιμα ανταλακτικά και όχι ανταλακτικά που έχουν ζωή όσο και το αυτοκίνητο, όπως τα μπουζοκαλώδια 5-STAR!

  1. Τι θα κερδίσω με την τοποθέτηση αυτών των βελτιωτικών μπουζοκαλωδίων?

    Πολλά! Είναι μια από τις πλέον απαραίτητες βελτιώσεις πρώτου σταδίου! Αποφεύγουμε την αγορά βελτιωτικού πολλαπλασιαστή που ΑΝ γίνει θα χρειαστούμε ΚΑΙ άλλα μπουζοκαλώδια!  Μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη βελτίωση, όπως κιτ φιλτροχοάνης ή ελεύθερου Φίλτρου και εξάτμισης, ρυθμιστή πίεσης καυσίμου, πρόγραμμα και καλώδια γειώσεων, μετατροπή σε Turbo ή υγραέριο. Αν ο μηχανικός σας προτείνει την χρήση ενισχυμένου πολλαπλασιαστή, τα καλώδια 5-STAR είναι συμβατα με όλους!

  1. Πόση μπορεί να είναι η αύξηση ροπής και υποδύναμης?

    Μην περιμένετε το αυτοκίνητό σας να γίνει turbo με την τοποθέτηση των μπουζοκαλωδίων όπως και με άλλες βελτιώσεις πρώτου σταδίου. Σας δηλώνουμε όμως ότι θα δείτε μεγαλη διαφορά είδικότερα στη ροπή με την τοποθέτηση τους, είτε σε συνδυασμό με οποιαδήποτε βελτίωση πρώτου σταδίου ή άλλης σοβαρότερης βελτίωσης (Turbo)! Θα διαπιστώσετε λόγω καλύτερης καύσης, μείωση καυσαερίων, αύξηση ροπής και υποδύναμης, καλύτερη εκκίνηση του κινητήρα και ιδιαίτερα το πρωί. 

 Συμβατά και απαραίτητα με οποιαδήποτε βελτίωση, σας δίνουν τον επί πλέον σπινθήρα που χρειάζεστε. Αν ο μηχανικός, σας έχει προτείνει πιο ψυχρό μπουζί δοκιμάστε τα μπουζοκαλώδια 5-STAR με μηδενική σχεδόν αντίσταση!

  1. Είναι απαραίτητη η χρήση τους, αν τοποθετήσουμε after market πολλαπλασιαστή?

    ΝΑΙ!!! Ο πολλαπλασιαστής, πράγματι παράγει τα έξτρα Volt για τα οποία τον χρησιμοποιούμε, ΑΛΛΑ η μεταφορά ρεύματος προς τα μπουζί, λόγω τής μεγάλης αντίστασης των εργοστασιακών μπουζοκαλωδίων, είναι πολύ μικρότερη της αναμενόμενης!!!

    8. Τι κερδίζω με τα μπουζοκαλώδια 5-STAR στη μετατροπή του αυτοκινήτου μου σε υγραέριο?

Ένα από τα σοβαρά προβλήματα  στην εγκατάσταση υγραερίου, είναι η ανάφλεξη του καυσίμου! Συνήθως αυτό οφείλεται στην αδυναμία των μπουζοκαλωδίων να παράξουν το ρεύμα το οποίο χρειάζεται για να γίνει η ανάφλεξη του υγραερίου. Αν αυτο είναι το πρόβλημα, είναι βέβαιο ότι με τα μπουζοκαλώδια 5-STAR, το πρόβλημα αυτό θα εξαφανιστεί!!!

 

Προσοχή! Παραγγελία μόνο δια μέσω τηλεφώνου!

Παρακαλούμε μετρήστε τα καθαρά μήκη των καλωδίων, (χωρίς τις πίπες) και το ΟΛΙΚΟ μήκος της μπουζόπιπας, ειδικότερα ΑΝ είναι 16V. Εαν υπάρχει καπάκι στην πίπα, την διάμετρο αυτής, όπως και την εξωτερική διάμετρο της τρύπας του πολλαπλασιαστή.

Μια φωτογραφία των δικών σας ακροδεκτών θα μας βοηθούσε καλύτερα! Φυσικά γνωρίζουμε και εμείς τα χαρακτηριστικά των καλωδίων πολλών αυτοκινήτων!

Για μεγαλύτερη βοήθεια επίσης, μια φωτογραφία του πολλαπλασιαστή για να δούμε αν εχει καρφάκι μέσα ή είναι κενό ΚΑΙ ΑΝ η πίπα του πολλαπλασιαστή/ντιστιμπιτέρ ειναι γωνία ή ίσια. Επίσης μια φωτογραφία γενικά από το μοτέρ με τα καλώδια.

ΕΛΑΤΕ στο κατάστημά μας ΚΑΙ φέρετε όποια καλώδια θέλετε να κάνουμε σύγκριση με τα δικά μας, με το πολύμετρο ΚΑΙ με το οπτικό  μηχάνημα σύγκρισης!

Μπορούν να συγκριθούν με after market πολλαπλασιαστές πολλών χιλιάδων volt αλλά ΚΑΙ να μπουν σε συνδυασμό με αυτούς!

ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΡΑ! Η τιμή ξεκινάει από 100-115 ευρώ για ένα πλήρες σετ! ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ!

Αυτοκίνητα με 4 καλωδια, τιμή 100 ευρώ.

Αυτοκίνητα με 5 καλώδια, τιμή (4+1 μεσαίο) 115 ευρώ.

Για κάποια αρκετά μακρυά σετ, η τιμή μπορεί να διαφέρει, όπως είναι για GOLF III 1.8cc, FORD SIERA COSWORTH, BMW E36 1.8cc IS στα 140 ευρώ και Lotus Esprit 180 ευρώ. Για 6 ή 8 κυλίνδρους προσθέστε 19 ευρώ για κάθε καλώδιο.

Δείτε στις φωτογραφίες, σύγκριση με άλλα καλώδια αλλά και διαφορές στο εσωτερικό του καλωδίου (5 συρμάτινοι πυρήνες, διπλή σιλικόνη, μπλεντάζ fiberglass, Kevlar).

Κάποια μοντέλα της Ιταλικής οικογένειας FIAT ή VW μπορεί να μην είναι συμβατά με τα μπουζοκαλώδια μας!

Για την μέγιστη απόδοση των καλωδίων, η αντίσταση των μπουζί θα ήταν καλό θα είναι μικρότερη των 0.5 Ohm. Ο μηχανικός σας μπορεί να σας υποδίξει ΑΝ υπάρχει Συμβατό μπουζί για το δικό σας αυτοκίνητο!

Επίσης η μέγιστη απόσταση των ηλεκτροδίων των μπουζί να μην υπερβαίνει τα 0.8mm ή 0.030".

Στο κατάστημα της AUTO PRO: Πολυλά 46 Αθήνα-Άνω Πατήσια, 210 2015222 μπορείτε να ΔΕΙΤΕ με δύο μηχανήματα οπτικής σύγκρισης την διαφορά του καλωδίου μας με άλλα καλώδια που  εσείς θα μας φέρετε (αγωνιστικά ή εργοστασιακά)!

Επισης μπορούμε να μετρήσουμε την ομική αντίσταση των καλωδίων σας με το πολύμετρο (χωρίς χρέωση) για να δείτε αν χρειάζονται αλλαγή!

No posts found

Write a review