Ηλεκτρονική Παγίδα ποντικιών - αρουραίων Victor RAT ZAPPER

List price: 110,00
99,00
You save: €11,00 (10%)
3 item(s)
+

Ηλεκτρονική Παγίδα ποντικιών - αρουραίων Victor RAT ZAPPER

Η πατενταρισμένη Αμερικάνικης Τεχνολογίας Rat Zapper ηλεκτρονική παγίδα φάκα θανάτωσης Ποντικιών θανατώνει τα ποντίκια με υψηλή τάση ηλεκτρισμού.

Η φάκα παγίδα ποντικιών σκοτώνει μικρά και μεγάλα ποντίκια σε ελάχιστα δευτερόλεπτα με τον πλέον οικολογικό τρόπο

"Καθαρίστε" τον χώρο σας από τα ενοχλητικά τρωκτικά!!!

Όταν ένα ποντίκι εισέρχεται στη συσκευή για να φτάσει το δόλωμα, φτάνει σε ένα σημείο όπου αγγίζει δύο μεταλλικές πλάκες, ολοκληρώνει ένα ηλεκτρικό κύκλωμα και σκοτώνετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Απλά τοποθετήστε την παγίδα με ένα ελκυστικό δόλωμα στο εσωτερικό της, γυρίστε τον διακόπτη και ο ''δολοφόνος'' αρουραίων είναι έτοιμος για δράση.

Κατάλληλη για ξενοδοχεία, νοσοκομεία, αποθήκες τροφίμων, super markets, βιοτεχνίες και βιομηχανίες παρασκευής τροφίμων και ποτών, χώρους εστίασης, εστιατόρια, σουβλατζίδικα, αποθήκες ζωωτροφών και για δεκάδες άλλες περιπτώσεις...

Είναι απόλυτα ασφαλής από υγειονομικής πλευράς διότι δεν ακουμπάτε τα τρωκτικά. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αγγίξετε τα νεκρά ποντίκια.

Προσφέρει μια γρήγορη λύση θανάτου, ελαχιστοποιώντας το χρόνο θανάτωσης των ποντικιών καθιστώντας την έτσι πιο ανθρώπινη.

Μερικές φορές μια κανονική παγίδα ποντικιών δεν σκοτώνει οριστικά τα ποντίκια, αλλά τα τραυματίζει ώστε να περάσει μια άσκοπη ταλαιπωρία. Επίσης, το ποντικοφάρμακο συχνά οδηγεί σε παρατεταμένη διάρκεια θανάτου. Πολλές φορές είναι δύσκολο να βρεθεί το μέρος όπου είναι το νεκρό τρωκτικό με αποτέλεσμα βρώμας,  μικροβίων και άλλων οδυνηρών προβλημάτων.

 Απαιτεί τέσσερεις "C" μπαταρίες (δεν συμπεριλαμβάνονται).

Εύκολη χρήση. Βάλτε μικρή ποσότητα φυστικοβούτυρου ή κάποια άλλη τροφή που αγαπούν τα ποντίκια, πιέστε το κουμπί ΟΝ, διαβάστε και τις οδηγίες στο πίσω μέρος και είσαστε έτοιμοι. 

Υπάρχει σύστημα απενεργοποίησης.  Aν το καπάκι της συσκευής ανοιχτεί από κάποιο παιδί ή και ενήλικα, η μονάδα απενεργοποιείται ώστε να μην πάθουν ηλεκτροπληξία (όχι ότι μπορεί να είναι θανατηφόρα).    

Η παγίδα είναι ιδανική για χρήση σε χώρους όπου υπάρχουν παιδιά και κατοικίδια ζώα.

Λειτουργεί με 4 "C" μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται).

 

Προσοχή: Αν και οι συσκευές απώθησης που σας προμηθεύουμε, θεωρούνται από τις καλύτερες στον κόσμο σε σχέση χρημάτων και αποτελέσματος, σε πολλές περιπτώσεις κάποιες από τις συσκευές αυτές μπορεί να μην είναι 100% αποδοτικές. Επίσης μπορεί να περάσει και μία εβδομάδα για να υπάρξουν αποτελέσματα.

Τα πουλιά για παράδειγμα είναι πολύ έξυπνα και συνηθίζουν τις διάφορες συσκευές, όπως και όταν ένα κουνούπι εισβάλει σε ένα δωμάτιο δεν είναι και τόσο εύκολο να βγει πάλι. Τα ηχητικά κύματα είναι αποτελεσματικά για ένα ενιαίο χώρο χωρίς τοίχους ή εμπόδια. Ίσως χρειάζεται συνδυασμός μεθόδων και χωρίς 100% αποτελέσματα.

Στα περισσότερα προϊόντα μας αναγράφουμε τις ιδιότητες και χαρακτηριστικά που μας δίνει ο κατασκευαστής. Για ότι έχουμε προσωπική γνώμη, διορθώνουμε τα χαρακτηριστικά. Οι κατασκευάστριες εταιρίες συνήθως εκθειάζουν τα αποτελέσματα των συσκευών τους.

  Αποτελεσματικότητα θανάτωσης 100 %, σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αποδράσεις! ΠΟΤΕ!

Ασφαλές για τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα .

No posts found

Write a review

Similar Products Similar Products