Επιλέξτε Κατηγορία

Παγίδα φάκα ποντικιών και αρουραίων με ράβδο

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 25,00
22,00
Κερδίζετε : €3,00 (12%)
Χαμηλότερη τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: €22,00
Σε Απόθεμα
+

Επαναχρησιμοποιούμενη παγίδα-φάκα κουβά για πολλά ποντίκια και αρουραίους

Η πιο αποτελεσματική παγίδα!  Σε αντίθεση με όλες τις παραδοσιακές παγίδες αρουραίων ή ποντικιών, μπορεί να πιάσει περισσότερα από 30 ποντίκια και 10+ αρουραίους μεσαίου μεγέθουςη, ενώ άλλες μπορούν να συλλάβουν μόνο 1 ή 2 ποντίκια, ο ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΠΟΝΤΙΚΙΩΝ ανάλογα με το μεγέθος του κουβά.

ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ. Απλώς στερεώστε την σε ενα κουβά ανάλογα με τα ποντίκια που υπάρχουν στον χώρο!

Η κυλινδρική ποντικοπαγίδα είναι κατασκευασμένη από μέταλλο, ισχυρή και ανθεκτική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα για πολλά χρόνια.

Οι περισσότερες παγίδες ποντικιών πιάνουν ένα ποντίκι, ενώ η κυλινδρική ποντικοπαγίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να πιάνει δεκάδες ποντίκια κατά την διάρκεια της νύχτας.

Εχουν μείνει ΕΛΑΧΙΣΤΑ τεμάχια

ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ. Αυτή η επαναχρησιμοποιούμενη ποντικοπαγίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παγίδα ποντικιών και αρουραίων, σε εξωτερικούς χώρους, στον κήπο, σε υπόγεια, σε φάρμες ζώων με αγελάδες, κατσίκες, πρόβατα, κοτόπουλα και οποιαδήποτε άλλη φάρμα ζώων, χωράφια, για αποθήκες τροφίμων, σούπερ μάρκετς, εστιατόρια, καφετέριες, πλοία, γκαράζ αυτοκινήτων…

Η παγίδα ποντικιών έχει σχεδιαστεί ώστε να χρησιμοποιείται με δύο τρόπους ως μέθοδος σύλληψης και απελευθέρωσης ρίχνοντας μικρή ποσότητα νερού, αλλά γεμίζοντας τον κάδο με πολυ νερό θα τερματίσει τη ζωή τους.

Τώρα απλά απελευθερώστε ή εξολοθρεύστε τα ποντίκια ή  τους αρουραίους χωρίς να τα ακουμπάτε!

Με αυτήν την έξυπνη ποντικοπαγίδα, δεν χρειάζεται πλέον να έρχεστε σε επαφή με τα βρώμικα ποντίκια ή κόλλες ή ελατήρια. Είναι μη δηλητηριώδες, μη τοξικό και δεν χρησιμοποιεί μηχανισμό με ελατήριο, καθιστώντας το ασφαλές για κατοικίδια και παιδιά!

Αυτόματη επαναφορά της παγίδας για να πιάνει συνέχεια πολλά ποντίκια!

Αλλες  παγίδες με κόλλα, παγίδες με ελατήριο και όλα τα άλλα είδη που πιάνουν μόνο ένα ή δύο ποντίκια, αυτή η παγίδα ποντικιών είναι έτοιμη αυτόματα να συνεχίσει να πιάνει όλο και περισσότερα ποντίκια. Είναι επαναχρησιμοποιήσιμη και πολύ αποτελεσματική!!!
Χρειάζεστε μόνο μια τέτοια παγίδα ποντικών για να πιάσετε όλα τα ποντίκια στο χώρο σας, αντί να αγοράζετε συνέχεια και πολλές παγίδες.
Για καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα, μπορείτε να βάλετε δύο παγίδες στον ίδιο κουβά ή αν είναι μεγάλος χώρος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και δεύτερη παγιδα ξεχωριστά.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ: Σταματήστε να αγοράζετε παραδοσιακές παγίδες για αρουραίους και ποντίκια γιατί μπορούν να βλάψουν τα κατοικίδια ζώα του σπιτιού σας και ακόμη πιο σοβαρά να βλάψουν τα παιδιά σας ΚΑΙ την υγεία σας!!! Ο κάδος-παγίδα ποντικιού μας είναι 100% ασφαλής και μη τοξικός, να είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιείτε την παγίδα ποντικιού με αναστροφή και ολίσθηση.

ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Η ποντικοπαγίδα μας ΔΕΝ είναι προϊόν μιας χρήσης. Μπορείτε να την ξαναχρησιμοποιήσετε χωρίς να χρειαστεί να την πετάξετε.

Σημειώσεις.
Ενα απο τα πιο αποτελεσματικα δολώματα ειναι το φυστικοβούτυρο.

Ο κουβας δεν περιλαμβάνεται!  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε τύπο κουβά έχετε!

Δε βρέθηκαν Δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Δείτε Ακόμη Δείτε Ακόμη