Επιλέξτε Κατηγορία

Απωθητικό γεράκι πουλιών super size 80cm

20,00
Δεν υπάρχει απόθεμα

Απωθητικό γεράκι πτηνών κινούμενο μεγάλου μεγέθους

Το πλαστικό γεράκι για την απώθηση πτηνών, έχει σχεδιαστεί για να μιμείται τέλεια το σχήμα, την αναλογία μεγέθους και το χρώμα ενός πραγματικού ιπτάμενου κορακιού. Όταν αιωρείται στον αέρα, χρησιμεύει ως ισχυρό αποτρεπτικό προϊόν, τρομάζοντας τα ανεπιθύμητα πουλιά με τη ρεαλιστική του εμφάνιση και κίνηση. Το απωθητικό κοράκι είναι μια ανθρώπινη και φιλική προς το περιβάλλον μέθοδος αποτροπής πουλιών ή ζώων που προστατεύει αποτελεσματικά τον κήπο σας χωρίς να βλάπτει πτηνά ή ζώα.

Διαστάσεις: length 81 cm x width: 46.7 cm x height 11.5 cm.

Προσοχή! Συγκρίνετε τις διαστάσεις με άλλα παρόμοια πουλιά! Το δικό μας είναι το μεγαλύτερο στην αγορά!

 Αξιόπιστο: Η παρουσία αυτού του αντιγράφου αρπακτικού πουλιού μπορεί να είναι ισχυρός οπτικός αποτρεπτικός παράγοντας για μικρότερα πουλιά, συμπεριλαμβανομένων των περιστεριών, των σπουργιτιών και των γλάρων. Εκμεταλλεύεται τον φυσικό τους φόβο για τα αρπακτικά, για να τους κρατήσει μακριά. Ο συνδυασμός του απωθητικού κορακιού, μαζί με μία ηχητική συσκευή απώθησης, προστατεύει πιο αποτελεσματικά την αυλή, το μπαλκόνι σας σήμερα!

 Εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση: Μόλις εγκατασταθεί, απαιτείται ελάχιστη συντήρηση για να διατηρήσει το δόλωμα να λειτουργεί αποτρεπτικά και είναι μια αποτελεσματική λύση για άτομα που θέλουν να προστατεύσουν τα φυτά και τις περιουσίες τους από τα πουλιά και τα τρωκτικά. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες πλαστικό. Μιμείται πολύ καλά ένα πραγματικό αρπακτικό, αποτρέποντας αποτελεσματικά τα ανεπιθύμητα ζώα.

• Εξαιρετικά αποτελεσματικό - απαραίτητο για την αποτροπή πτηνών, τρωκτικών και άλλων μικρών θηλαστικών, προστατεύοντας έτσι αποτελεσματικά τα φυτά και τις περιουσίες σας. Ο συνδυασμός του απωθητικού κορακιού, μαζί με μία ηχητική συσκευή απώθησης, προστατεύει πιο αποτελεσματικά την αυλή, το μπαλκόνι σας… σήμερα!

• Αισθητικά ευχάριστο και ρεαλιστικό Αναζητάτε έναν αποτελεσματικό τρόπο για να προστατέψετε τα φυτά και την περιουσία σας από τα πουλιά και τα τρωκτικά; Το τεχνητό κοράκι μας είναι ένα προϊόν που θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.

• Ευέλικτο - Το κοράκι μπορεί να κρεμαστεί από ένα κλαδί ή ένα μπαλκόνι χρησιμοποιώντας ένα σχοινί με δακτύλιο στερέωσης, τα οποία περιλαμβάνονται και τα δύο στο κιτ. Το προϊόν θα εκτελέσει επίσης καλά τη λειτουργία του εάν το τοποθετήσετε στο έδαφος.

Ένα Κοράκι με τεντωμένα φτερά χάρη στο εντυπωσιακό του μέγεθος, απωθεί πολύ αποτελεσματικά πουλιά όπως τα ψαρόνια και τα περιστέρια. Είναι κατασκευασμένο από πολύ ανθεκτικό και ανακυκλωμένο πλαστικό, ανθεκτικό στις κακές καιρικές συνθήκες και την υπεριώδη ακτινοβολία.

Μιμείται πιστά ένα πραγματικό, μεγάλο κοράκι - τόσο σε εμφάνιση όσο και σε μέγεθος - προστατεύοντας δέντρα, θάμνους, λαχανόκηπους και γρασίδι από τα πουλιά που τρώνε στον κήπο ή στο οικόπεδο. Βοηθά επίσης να διατηρούνται καθαρά τα κτίρια, οι στέγες, τα μπαλκόνια, τα περβάζια και οι λίμνες.

Δε βρέθηκαν Δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Δείτε Ακόμη Δείτε Ακόμη