Επιλέξτε Κατηγορία

Καλως ήρθατε στο SECURE TECH

SECURE TECH

H εταιρία SECURE TECH στην Αθήνα, δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών Gadgets προσωπικής προστασίας & παρακολούθησης, περισσότερο από 3 χρόνια. Αποτελεί τμήμα της εταιρίας AUTO PRO η οποία εισάγει βελτιωτικά αξεσουάρ και ηλεκτρονικά Gadgets για αυτοκίνητα περισσότερο από 15 χρόνια! Επίσης έχει λύσεις για την προστασία του αυτοκινήτου σας, του εαυτού σας, των αγαπημένων προσώπων σας και του σπιτιού σας.

Περάστε από το κατάστημά μας: ΠΟΛΥΛΑ 46 & Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 50 ΑΘΗΝΑ-ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ    TK. 11141

Δευτερα, Τεταρτη, Παρασκευη 9-4.30μμ,

Τριτη και Πεμπτη ως 7μμ,

Σαββατο ως 2.30μμ.

ή στείλτε μας email: autopro@acci.gr 

ή τηλεφωνήστε μας στα: 210 2015222 ή 6984481693 ή 6944556066

για να δείτε την συλλογή μας στα ανωτέρω είδη όπως και στα είδη αυτοκινήτου, κάποια από τα οποία δεν θα τα βρείτε πουθενά αλλού!

Τα περισσότερα είδη μας είναι εύκολα στην τοποθέτηση ή δεν χρειάζονται καθόλου τοποθέτηση!

Επίσης επισκευτείτε τα Site :

http://www.autopro.gr/?sl=EL  με είδη αυτοκινήτου

http://www.save4you.gr/  με είδη εξοικονόμησης χρημάτων και απωθητικά πουλιων, τρωκτικών, ζώων και εντόμων. 

Email: autopro@acci.gr

Προσοχή: Στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν είδη μας των οποίων η χρήση δεν επιτρέπεται για παράνομους σκοπούς. Με την αγορά αυτών των προϊόντων μας αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση τους είναι ο αγοραστής.

Προσοχή: Η αθέμιτη χρήση επιφέρει νομικές κυρώσεις. Απαγορεύεται από την νομοθεσία η οποιαδήποτε καταγραφή συνομιλιών χώρου η τηλεφώνου χωρίς την συγκατάθεση των συνομιλούντων.

Απαγορεύεται από την νομοθεσία η οποιαδήποτε καταγραφή ήχου ή εικόνας, συνομιλιών χώρου ή τηλεφώνου χωρίς την συγκατάθεση των συνομιλούντων.

Προσοχή: Λόγω της ειδικής χρήσης των ειδών μας σε αυτό το site μπορεί να χρησιμοποιηθούν για μία φορά και να μη χρειαστούν ξανά.  Για τον λόγο αυτό δεν επιστρέφονται.                                                                                                        

Παρακαλούμε διαβάζετε προσεκτικά τα χαρακτηριστικά και τις αναλυτικές πληροφορίες του κάθε προιόντος, ώστε να είσαστε σίγουροι ότι αυτό που παραγέλνετε είναι αυτό που θέλετε στην πραγματικότητα!!!

Δεχόμαστε επιστροφές λόγω μη καλής λειτουργίας τους, τα οποία στέλονται στο αντίστοιχο εργοστάσιο προς επισκευή. Kατα την παραλαβή της παραγγελίας, ελέγξτε προσεκτικά την κατάσταση των προιόντων αλλά ΚΑΙ την συσκευασία για τυχόν εμφανή ελαττώματα!  Η εγγύηση καλής λειτουργίας είναι ένα έτος, εφ' οσον δεν υπάρχει παρέμβαση ή μετατροπή στο αντικείμενο από τον χρήστη ή καποιον άλλο τεχνικό.

Η οποιαδήποτε βλάβη πρέπει να αναφερθεί σε χρονικό διάστημα 2 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης και θα αντικατασταθεί ή επισκευαστεί, ανάλογα με το πρόβλημα. Λόγω του ότι οι περισσότερες συσκευές μας είναι υψηλής τεχνολογίας και είναι αδύνατη η επισκευή τους από τεχνικούς στην Ελλάδα, η επισκευή τους γίνεται από τα ίδια τα εργοτάσσια με χρέωση αποστολής δικής μας.

Eυχαριστούμε για την προτίμησή σας.