Επιλέξτε ένα Φίλτρο Επιλέξτε ένα Φίλτρο

Επιλέξτε Κατηγορία

Ψηφιακά Καταγραφικά

Ψηφιακά Καταγραφικά.

Η ψηφιακή καταγραφή δεδομένων είναι εδώ και αρκετά χρόνια η συνέχεια των απλών μαγνητοφώνων με πολλά προτερήματα! Οι απλές εγγραφές για παράδειγμα δεν μπορούν να καταγραφούν εύκολα σε ένα υπολογιστή.
Μια κασέτα δεν μπορεί να τροφοδοτηθεί σε ένα PC. Τα παλαιότερα μαγνητόφωνα 'ηταν μεγάλου μγέθους. Θα πρέπει να επιλέξετε και να επιλέξετε προσεκτικά, όμως, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής που έχει όλες τις δυνατότητες για τις ανάγκες σας.

Είναι η ψηφιακή υπαγόρευση  όσα χρειάζεστε ή χρειάζεστε μια ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής με δυνατότητες μεταγραφής; Εδώ είναι ένας οδηγός για ψηφιακές δυνατότητες εγγραφής φωνής για να σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Χρόνος εγγραφής
Υπάρχουν ψηφιακές συσκευές καταγραφής φωνής που διαθέτουν πάνω από 250 ώρες χρόνο εγγραφής. Γενικά ο χρόνος εγγραφής, ωστόσο, πάντα πρέπει να λαμβάνεται υπ' όψιν σε συνδυασμό και με την ποιότητα εγγραφής. Όσο υψηλότερη είναι η ποιότητα της εγγραφής, τόσο λιγότερες ώρες χρόνου εγγραφής θα είναι διαθέσιμα. Να είστε βέβαιος να ελέγξετε πόση ώρα μπορείτε να εγγράψετε σε λειτουργία υψηλής ποιότητας, διότι αυτή είναι η ποιότητα της εγγραφής φωνής-to-print ή λογισμικό αναγνώρισης φωνής θα χρειαστεί για μεταγραφή.

Αποθήκευση δεδομένων

Για επαγγελματικούς λόγους, είναι χρήσιμο να έχουμε μια ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής που μπορεί να χειριστεί περισσότερο από απλά αρχεία φωνής. Ψηφιακές συσκευές καταγραφής φωνής με την αποθήκευση υποστήριξη USB κατηγορίας μαζικής μπορεί να αποθηκεύσει άλλους τύπους αρχείων, όπως έγγραφα και εικόνες, καθώς και ήχο. Μια άλλη πτυχή της αποθήκευσης δεδομένων πρέπει να αναζητήσουμε είναι η δυνατότητα να οργανώνετε τα αρχεία σας. Για τους σκοπούς της διαχείρισης αρχείων, να είστε σίγουροι ότι η ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής θα αποθηκεύσει τα δεδομένα φωνής σε τουλάχιστον τρεις ξεχωριστούς φακέλους.

Ψηφιακές λειτουργίες εγγραφής φωνής
Ψάξτε για μια ψηφιακή συσκευή εγγραφής με μια πλήρη σειρά από χαρακτηριστικά για να κάνει τη διαχείριση των εργασιών εγγραφής σας πιο εύκολη. Μήπως η ψηφιακή συσκευή εγγραφής έχει φωνητική ενεργοποίηση, για παράδειγμα και σταματά αυτόματα την εγγραφή όταν υπάρχει μια περίοδος σιωπής, ή να περιλαμβάνει cue / κριτική χαρακτηριστικά που το καθιστούν ευκολότερο για εσάς να βρείτε την ενότητα της εγγραφής που θέλετε να αναπαράγετε; Μήπως η ψηφιακή συσκευή εγγραφής έχει μια οθόνη LCD και τις πληροφορίες που εμφανίζονται;

Οι δικές μας συσκευές όπως θα διαπιστώσετε, κάνουν τα δύσκολα εύκολα!!!

Σας προτρέπουμε να δοκιμάσετε πολλά ψηφιακά καταγραφικά άλλων εταιριών και θα δείτε ότι ίσως πρέπει να είσαστε ειδικοί στα ηλεκτρονικά για να τις χειριστείτε! Αν επίσης χρειάζεστε να ηχογραφείσετε κάτι χωρίς να γίνετε αντιληπτοί από τους γύρω σας, ή να γράψετε κάτι σε χρόνο μηδέν για να μήν το θεχάσε, τότε την πατήσατε!!!

Οι δικές μας συσκευές το μόνο που χρειάζεται για να τις κάνετε να λειτουργήσουν, είναι να σύρετε το διακόπτη ON/OFF στη θέση ON και το αντίθετο μόλις τελειώσετε!!!

Τι το ποιο εύκολο?